De prijzen voor padel seizoen 2021-2022 zijn bekend. De lijst beneden toont de diverse mogelijkheden.

De introductie mini-abonnementen worden nog steeds aangeboden. Voor dit gelieve nog steeds het aanvraag formulier in te vullen hier beneden.

De volgende tarieven werden vastgelegd voor de jeugd (mini-abonnement).

Geldig tot 16 jaar (geboren in 2004 of vroeger)

• Mini abo leden = 20 €
  • Mini abo niet leden = 40€
  • Mini abo niet leden en geen vtv lid = 55 €

Wat wordt er verstaan onder "leden" ?

Dit zijn die personen die op dit moment aangesloten zijn bij TC AS en alsdusdanig bij Tennis Vlaanderen.

Wat wordt verstaan onder "niet leden" ?

Dit zijn die personen die niet aangesloten zijn bij TC As maar wel bij Tennis Vlaanderen.

Hoe kan ik één van de voorgestelde abonnementen aanvragen voor Padel ?

• Vul onderstaand AANVRAAGFORMULIER in en druk op VERZENDEN. Dit is enkel voor Padel.
  • Schrijf het verschuldigde bedrag over op de rekening van TC As: BE08 4579 0551 5113.
    Vergeet zeker niet te vermelden dat deze betaling is voor een padel abonnement.
  • Nadat het verschuldigde bedrag werd overgeschreven wordt de terreinreservatie open gesteld.

Aanvraagformulier abonnement padel

Dit abonnement is enkel geldig vanaf 12/10/2020 - 31/03/2021

Velden met een * zijn verplicht

Man