Om padel te introduceren zullen er voolopig mini-abonnementen worden aangeboden. De bedoeling is om toekomstgericht
combo abonnementen aan te bieden voor zowel enkel padel of tennis/padel. Dit is voor het volgende seizoen.
Ten gepaste tijd zullen de prijzen hiervan worden gepubliceerd.

De volgende tarieven werden vastgelegd voor de jeugd.

Geldig tot 16 jaar (geboren in 2004 of vroeger)

• Mini abo leden = 20 €
  • Mini abo niet leden = 40€
  • Mini abo niet leden en geen vtv lid = 55 €

Wat wordt er verstaan onder "leden" ?

Dit zijn die personen die op dit moment aangesloten zijn bij TC AS en alsdusdanig bij Tennis Vlaanderen.

Wat wordt verstaan onder "niet leden" ?

Dit zijn die personen die niet aangesloten zijn bij TC As maar wel bij Tennis Vlaanderen.

Hoe kan ik één van de voorgestelde abonnementen aanvragen voor Padel ?

• Vul onderstaand AANVRAAGFORMULIER in en druk op VERZENDEN. Dit is enkel voor Padel.
  • Schrijf het verschuldigde bedrag over op de rekening van TC As: BE08 4579 0551 5113.
    Vergeet zeker niet te vermelden dat deze betaling is voor een padel abonnement.
  • Nadat het verschuldigde bedrag werd overgeschreven wordt de terreinreservatie open gesteld.

Aanvraagformulier abonnement padel

Dit abonnement is enkel geldig vanaf 12/10/2020 - 31/03/2021

Velden met een * zijn verplicht

Man